Αθηναίου: “Έτοιμοι όσο γίνεται πιο γρήγορα”

Η παραμονή του βασικού κορμού της περσινής ομάδας κάνει πιο εύκολο το έργο της φετινής όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων, όπως επεσήμανε ο Γιάννης Αθηναίου, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κίτρινων.

Ο 25χρονος πλέι μέικερ τόνισε πως “έχουμε δουλέψει αρκετά καλά εδώ τις δύο βδομάδες. Στη Φλώρινα μπαίνουν οι βάσεις κατά κύριο λόγο και με τα τρία φιλικά θα τεστάρουμε και τις δυνάμεις μας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλα τα παιδιά και τους προπονητές και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται όσο πιο γρήγορα και αυτό θέλουμε να καταφέρουμε στη Φλώρινα” και πρόσθεσε: “όσο πιο γρήγορα είμαστε έτοιμοι, τόσο καλύτερα για μας. Το ότι έχει μείνει ένας βασικός κορμός και οι προσθήκες είναι λίγες κάνει πιο εύκολη αυτή την υπόθεση. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.

Για το ότι ξεκινάει η χρονιά με ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ σχολίασε πως “δεν το έχω ξαναζήσει, είναι κάτι πρωτόγνωρο και για μένα. Έχω ακούσει πολλά. Το θέμα είναι να το αντιμετωπίσουμε όπως θα αντιμετωπίζαμε οποιαδήποτε ομάδα, γιατί όλες είναι καλές. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι 100%”.

Ρωτήθηκε τι μπάσκετ θα προσπαθήσει να παίξει ο Άρης και απάντησε πως “η ομάδα θα έχει ένα στιλ νεανικό, γιατί και τα παιδιά που είναι πιο έμπειρα είναι πολύ καλοί αθλητές και μπορούν να το υποστηρίξουν. Μια ομάδα που θα ξεκινάει από την άμυνα και όλα θα στηρίζονται εκεί”.



To Top