Αθηναίου: “Διάθεση, πάθος και σεβασμός στην τεράστια ιστορία του Άρη”!

Μπορεί το φιλικό με τον Αριστοτέλη Φλώρινας να μην είναι άξιο συμπερασμάτων μιας και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής για τον Γιάννη Αθηναίου όμως το πάθος και η διάθεση που έδειξαν τα περισσότερα παιδιά είναι στοιχεία πάνω στα οποία έχει «χτιστεί» ο νέος Άρης.

Ο 25χρονος γκαρντ με νέο και αναβαθμισμένο σε σχέση με αυτόν που είχε πέρυσι στον Πανιώνιο ρόλο προσαρμόστηκε άμεσα στις νέες απαιτήσεις ενώ και ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει πολλά από αυτόν.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αριστοτέλη ο νεαρός παίκτης δήλωσε: «Εμείς όπως έχει πει και ο κόουτς δεν κοιτάμε με ποια ομάδα παίζουμε κάθε φορά με οποιοδήποτε αντίπαλο το ίδιο. Οι πιο νέοι παίκτες πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δείξανε ότι ανταπεξέρχονται. Το θέμα είναι όποιος και αν είναι μέσα οποιοδήποτε σχήμα χρησιμοποιεί ο κόουτς να μην πέφτει ο ρυθμός και να έχουμε το ίδιο τέμπο και θεωρώ ότι έχουμε πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά και αυτό είναι το σημαντικό».

Αναφορικά με τις απαιτήσεις της ομάδας: «Εγώ όπως έχω πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε η ομάδα και ο κόουτς ήταν τα στοιχεία που με έφεραν εδώ. Ο Άρης είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία. Και είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη να αγωνιστεί εδώ και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατό για να φτάσει ο Άρης εκεί που του αξίζει».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «όπως είπα και πριν αυτό που θέλω να κρατήσω είναι η διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά και το πάθος που έδειξαν οι νεότεροι παίκτες που και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

To Top