Αθηναίου: “Μας μάτιαξαν…”

Επειγόντως… ξεμάτιασμα ζήτησε ουσιαστικά ο Γιάννης Αθηναίου με δηλώσεις που έκανε για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στον Άρη με τους τραυματισμούς.

Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε στα “Αθλητικά Νέα των Συντακτών” και τόνισε: “Νας… μάτιαξαν. Ήμασταν άτυχοι. Ακόμα και εγώ στην τελευταία περίοδο προσπαθούσα να βοηθήσω, αλλά μου ήταν αδύνατο. Πάθαινα συνέχεια κράμπες. Έβγαινα, μου έκανε κάτι ασκήσεις ο φυσιοθεραπευτής, αλλά με το που πήγαινα να πατήσω το πόδι μου, να τρέξω και πάλι ένιωθα πόνο. Μου ήταν αδύνατο να αγωνιστώ”.

Αναφερόμενος στον Γκίκα είπε: “Όχι μόνο μας στενοχώρησε, αλλά μας πλήγωσε αυτή η ήττα στην Ελευσίνα. Χάσαμε κι αυτό είναι το λιγότερο, αφού τραυματίστηκε και ο Νίκος (Γκίκας). Όλη η ομάδα σοκαρίστηκε βλέποντας το χέρι του να είναι σχεδόν κρεμασμένο. Ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό όσο διέγνωσαν αρχικά οι γιατροί και να τον έχουμε κοντά μας το συντομότερο”.

Κατέληξε λέγοντας πως “δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Πρέπει να αντιδράσουμε και να πεισμώσουμε από τα προβλήματα. Περιμέναμε καιρό τον ημιτελικό και πλέον πλησιάζει η ώρα να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να επιστρέψει ο Άρης στους τελικούς. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία, μεγάλη πρόκληση, για την οποία θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα στον χρόνο που έχουμε”.

 

To Top