Αθηναίου: “Κάποιοι με φωνάζουν… Θεσσαλονικαίου! Οδηγός μας το ματς κυπέλλου στην Πυλαία”

Οδηγός για τον Άρη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία είναι το ματς στο οποίο οι κίτρινοι κέρδισαν φέτος και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Αυτό υπογράμμισε ο Γιάννης Αθηναίου, που μίλησε και για τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο.

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ώρα για μπάσκετ” της NOVA και αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε ότι “η πόλη ζει για αυτά τα ματς, έχουμε αναμετρηθεί άλλες δυο φορές φέτος, μια στο πρωτάθλημα μια στο κύπελλο, ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές σε αυτό το παιχνίδι”.

Για την ήττα στο Αλεξάνδρειο από τον ΠΑΟΚ είπε οτι “κάναμε αβίαστα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, μείναμε από ενέργεια. Σε τέτοια ματς πρέπει να έχεις συγκέντρωση για 40 λεπτά, όπως είχαμε κάνει στο παιχνίδι κυπέλλου το οποίο κερδίσαμε. Εκείνη η εμφάνιση πρέπει να είναι οδηγός μας”.

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Άρη στο ματς με τον Πανιώνιο που έδωσε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και απάντησε πως “κάναμε ίσως το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι”.

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό σχολίασε ότι “ξέρουμε ποια είναι η διαφορά δυναμικότητας θέλουμε να παλέψουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας που έχει αυτή η φανέλα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να τον βρούμε κουρασμένο από την προσπάθεια του στην Ευρωλίγκα”.

Για την δική του παρουσία και τον ρόλο του στον Άρη επεσήμανε πως “σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου να έρθω στον Άρη έπαιξε ο κουτς Αγγέλου. Ο Αγγέλου μου είπε να βάλω στο παιχνίδι μου και το σκοράρισμα, βρήκα ρυθμό μέσα από την καθημερινή δουλειά και προσπαθώ για το καλύτερο”, ενώ αστειευόμενος με το επίθετό του αποκάλυψε ότι “κάποιοι με φωνάζουν Θεσσαλονικαίου”.



To Top