Αθηναίου: “Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε”

Στροφή στο πρωτάθλημα. Το «ταξίδι» του Άρη στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε και πλέον οι παίκτες στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό τόνισε και ο Γιάννης Αθηναίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κακό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό που πραγματοποίησε η ομάδα του.

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «ο Παναθηναϊκός ξέραμε ότι θα αντιδράσει και ότι θα δυναμώσει πολύ την άμυνα του, εμείς θεωρώ ότι δεν βρήκαμε λύσεις απέναντι σε αυτή την άμυνα και έτσι διαμορφώθηκε αυτό το σκορ».

Όσον αφορά την έλλειψη ενέργειας στο δεύτερο εικοσάλεπτο: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ μεγάλο ρόστερ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε ενέργεια, στο δεύτερο ήταν λογικό να μην μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε τέτοιο ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ελεύθερα σουτ σκόραρε και έφτασε στον τίτλο».

Kατέληξε λέγοντας: «Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο ημίχρονο γιατί αυτό αρμόζει στην ιστορία του Άρη. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, τελείωσε το ταξίδι του Κυπέλλου, υπερβάλαμε τους εαυτούς μας και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι κόντρα στον Πανιώνιο».

To Top