Αθηναίου στο PRESSARIS: “Θα΄ πρεπε να είχαμε κερδίσει, μας τιμώρησαν τα Τρίκαλα”

Ο Γιάννης Αθηναίου, μιλώντας στο PRESSARIS έξω από το κλειστό των Τρικάλων αναφέρθηκε στις μικρές λεπτομέρειες που στέρησαν από τον Άρη έναν αγώνα που θα’ πρεπε να είχε κερδίσει.

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη και σήμερα τόνισε πως “δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, αφήσαμε τα Τρίκαλα να τρέξουν και πήραν διαφορά. Στο δεύτερο μέρος καταθέσαμε ότι δυνάμεις είχαμε για να γυρίσουμε το ματς, αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν πήραμε σωστές αποφάσεις. Ενώ θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει, τα Τρίκαλα μας τιμώρησαν. Στην παράταση δεν ξεκινήσαμε καλά, μείναμε και από δυνάμεις και έτσι τα Τρίκαλα κέρδισαν δίκαια”.

Πρόσθεσε πως “πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά πάνω στον Γκρέιντζερ και ο Λευτέρης (Μποχωρίδης) και ο Σπύρος (Μούρτος), αλλά βρήκε ρυθμό, πήρε τα σουτ και τα έβαλε. Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στην θέση του, τα Τρίκαλα έχουν καλούς ξένους, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να κοιτάω την ομάδα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας…” και κατέληξε: “Δουλεύουμε σκληρά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε. Αν έχουμε τον ίδιο ρυθμό, θα πάμε πολύ καλύτερα στον δεύτερο γύρο. Είμαστε μέσα στους στόχους μας”.

 

To Top