ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αθόρυβα ο Άρης “σκαρφάλωσε” στην 2η θέση της Superleague Κ19

Αθόρυβα ο Άρης “σκαρφάλωσε” στην 2η θέση της Superleague Κ19, μετά την χθεσινή παλικαρία νίκη επί του ΠΑΟΚ εκτός ‘εδρας με σκορ 2-3!

Τον… δρόμο για την πρώτη ομάδα έδειξε η Κ19 του Άρη με την εκτός έδρας νίκη της επί του ΠΑΟΚ με 3-2. Οι «μικροί» έδωσαν το έναυσμα για του Άντρες και το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας (28/11, 19:30) και επικράτησαν ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση.

Το σκορ για τον Άρη άνοιξε ο Πάγιος στο 40ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Οι Κιτρινόμαυροι δεν σταμάτησαν εκεί και προηγήθηκαν με 2-0 χάρις στο ωραίο τελείωμα του Παναγίδη μέσα από την περιοχή στο 55′.

Εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ πίεσε και κατάφερε να φτάσει στο 2-2 με τα τέρματα του Μπάμπουρα (59′ και 82′). Όμως ο Άρης δεν… πλήρωσε το «νεκρό» του διάστημα στο ματς και ο Τσιπούρας ήταν αυτός που με γκολ στο 83′ έδωσε την σπουδαία νίκη για τους Κιτρινόμαυρους.

Επί της ουσίας η ομάδα του Τόλη Τερζή “σκαρφάλωσε” ΄δίκαια στην 2η θέση της Superlegue, με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων να τονίζει μεταξύ ‘αλλων:

«Όλοι ξέρουμε πως όταν παίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως είναι το ΠΑΟΚ-Άρης είναι πάντα ένα ντέρμπι. Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά γιατί κάνανε μία πολύ καλή προσπάθεια, κερδίσαμε παίζοντας αρκετά καλά, δικαιωθήκαμε και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι: «Αυτό που κρατάω είναι ότι οι παίκτες τα δώσανε όλα και εφόσον αυτοί είναι νεαροί σε ηλικία και πολλοί από αυτούς πάνε ακόμα σχολείο, είμαι σίγουρος πως αύριο θα είναι πολύ χαρούμενοι».

Για το ποιος είναι ο στόχος αυτής της ομάδας: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα παιδιά, να δουλέψουνε σκληρά και στους επόμενους αγώνες, έτσι ώστε κάποια στιγμή να ενισχύσουν την προσπάθεια και στην πρώτη ομάδα του Άρη».

Δείτε εδώ τη βαθμολογία:

To Top