ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αινιγματική ανάρτηση του Ούγκο Σόουζα, που άναψε… φωτιές για τον μέλλον του στον Άρη! (photo)

O Ούγκο Σόουζα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη για διακοπές και περιμένει νεότερη επικοινωνία με τον Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του στην ομάδα. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, όπως τονίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με απογοήτευση στο στενό του περιβάλλον…

Ο 25χρονος στόπερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει, εφόσον, υπάρξουν από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ, κάποιες εγγυήσεις που αναζητά, ωστόσο από τη στιγμή που δεν γίνεται η συνάντηση, το τοπίο παραμένει… ομιχλώδες. Αυτό εκμεταλλεύονται μέχρι στιγμής ενδιαφερόμενοι σύλλογοι από την Σούπερ Λίγκα, που έχουν πλησιάσει τον Ίβηρα αμυντικό.

Ο ίδιος αρνείται να συζητήσει σε επίσημο επίπεδο, εάν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει οριστικά με τον Άρη. Ωστόσο, μία χθεσινή του ανάρτηση στο «instagram» δημιουργεί ερωτηματικά.

«Ότι και να γίνει, θα σας θυμάμαι για πάντα. Σεβασμό στον Άρη», έγραψε ο Πορτογάλος, βάζοντας… φωτιά, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον ρωτούν τι συμβαίνει και αν αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους». Ο ίδιος μέχρι αργά το βράδυ δεν απάντησε σε κανένα σχόλιο.

 

To Top