ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θ΄ αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη»

Η νεοαποκτηθείσα τερματοφύλακας του Άρη, Χριστίνα Μαργαρίτη, μίλησε για την απόφασή της να έρθει στον Άρη.

Η δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στο Foxbet.gr μπορείτε να βρείτε τα ρεπορτάζ όλων των αγώνων, όπως και τα σημεία που ξεχώρισαν για ποντάρισμα! Ακόμα, διαβάστε χρήσιμους οδηγούς, αλλά και άρθρα για… ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, όπως για παράδειγμα τα Esports στον κόσμο του στοιχήματος!

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο womensports.gr:

  • Πότε ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;

«Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών σε αλάνες και προαύλιους χώρους σχολείων. Αγωνίστηκα για πολλά έτη κάτω από τα δοκάρια με τον Μαγνησιακό, έχοντας ευχάριστες αναμνήσεις. Αγαπάω τη “Στρογγυλή Θέα” και ό,τι κάνω, το κάνω γιατί μου αρέσει και απλά αποφάσισα από μικρή ν΄ ασχοληθώ με το αθλημα αυτό χωρίς κάποιος να με παροτρύνει!!!Απλά το λάτρεψα. Ολη μέρα μπάλα».

  • Τι σημαίνει για σένα η θέση του τερματοφύλακα;

«Για μένα η θέση του τερματοφύλακα είναι η τέλεια θέση και πάνω απ’ όλα είναι τρόπος ζωής!!! Παίζεις με μυαλό και μαθαίνεις να σκέφτεσαι γρήγορα. Διαθέτεις αρκετά αντανακλαστικά, είναι μία ιδιαίτερη θέση και με πολλές ευθύνες αλλά αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν και ξεχωρίζει».

  • Για τη νέα σου ποδοσφαιρική στέγη στη Θεσσαλονίκη και για τη μεταγραφή σου στον Άρη;

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θ΄ αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ελκυστικό. Η διοίκηση της ομάδας μου φέρθηκε πολύ καλά και ήταν κοντά μου από την πρώτη στιγμή. Ερχόμενη στην ομάδα, με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και υπόσχομαι και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο Άρης να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία στη μεγάλη κατηγορία. Επίσης, η ομάδα διαθέτει οργάνωση σε όλα τα επίπεδα,  οι παίκτριες διαθέτουν άψογο χαρακτήρα και θα με βοηθήσουν να εγκλιματιστώ γρήγορα στις τάξεις της ομάδας. Παράλληλα με τη μεταγραφή μου θα συνδυάσω και τις σπουδές μου και πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο για μένα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της ζωής μου!».

  • Για την κλήση σου στην Εθνική Νεανίδων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2017, που θα διεξαχθούν στη Σλοβενία τον προσεχή Σεπτέμβριο; Πώς νιώθεις;

«Η κλήση μου στην Εθνική Νεανίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή, κύριο Αντώνη Πριονά, αισθάνομαι ότι είναι ένα παραπάνω σκαλοπάτι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και νιώθω υπερηφάνεια, τιμή και ανατριχίλα, όταν φοράω το εθνόσημο και ακούω τον εθνικό ύμνο».

To Top