“Αισθάνομαι πάλι ζωντανός”

Η έλευση του Τζος Σμιθ στο Χιούστον τάραξε τόσο απότομα τα νερά στο Χιούστον, που μέσα σε λίγες ημέρες ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε από 6ος παίκτης των Ρόκετς (και με μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλο αναπληρωματικό της ομάδας) στην άκρη του πάγκου. Εκτός ροτέισον. Η επιστροφή λοιπόν σε αυτό δεν θα μπορούσε να μην τον χαροποιήσει…

“Αισθάνομαι σαν να είμαι πάλι ζωντανός. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει αγώνες” δήλωσε στη “Houston Chronicle” o Ελληνας φόργουορντ, που επέστρεψε για τα καλά στο rotation του ΜακΧέιλ, παίζοντας κάτι παραπάνω από 22 λεπτά στα τελευταία δύο παιχνίδια. Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση ο προπονητής του Χιούστον είναι μάλλον προφανής, έτσι όπως έπαιζαν οι “ρουκέτες” το τελευταίο δεκαήμερο του 2014.

“Εχουμε καινούργιους παίκτες στην ομάδα, συνεπώς έπρεπε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα. Ωστόσο, ήθελα ο Παπανικολάου να επιστρέψει στο γήπεδο. Δημιουργεί πολλά πράγματα στο παρκέ, παίζει σκληρά, αμύνεται καλά. Ηθελα να τον δοκιμάσω σε διαφορετικά σχήματα” τόνισε από τη μεριά του ο Κέβιν ΜακΧέιλ.

πηγή: nba.sport24.gr

To Top