Αισθητή η απουσία του Γκάμα, αγωνία και αναμονή για τις εξετάσεις του…

Ο Μπρούνο Γκάμα δεν κατάφερε να αγωνιστεί χθες, με την απουσία του να γίνεται αισθητή, στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη.

Ο Πορτογάλος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση του Σαββάτου, δοκίμασε χθες πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, ώστε να προφυλαχθεί.

Σήμερα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται στο αν θα είναι πλήρως έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή, στην Λεωφόρο.

Η απουσία του έμπειρου επιθετικού, ήταν χθες εμφανής. Ο Σίλβα κάλυψε το κενό του στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως, για μία ακόμα φορά έδειξε πως ως βασικός δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις που δίνει, όταν μπαίνει ως αλλαγή σε κάποιο ματς.

Είναι η ποιότητα του Ίβηρα ποδοσφαιριστή τέτοια, που σε ένα κρίσιμο ματς σαν το χθεσινό, θα μπορούσε να προσδώσει στο παιχνίδι του Άρη, μεγαλύτερη ουσία.

Ήταν η δεύτερη φορά που στο πρωτάθλημα απουσίασε ο Γκάμα, καθώς είχε εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, στην κανονική διάρκεια. Τότε ο Άρης είχε φύγει με το θετικό αποτέλεσμα (1-1) από το “Καραϊσκάκης”, όμως, χθες δεν τα κατάφερε και γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε τρία ματς στα πλέι οφ.

 

To Top