Αισιοδοξία από το πρώτο «ταμείο» των διαπραγματεύσεων για το 99! Tι πρότεινε ο Άρης

Η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας είναι ένας από τους βασικούς στόχος του φετινού Άρη. Όπως βασικός στόχος είναι να προχωρήσει σταθερά η ομάδα στο δρόμο του άρθρου 99.

Ήδη, όπως αναφέρεται σε άλλο ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Ηλιάδης ολοκλήρωσε την Τρίτη μια σειρά επαφών για την επίτευξη συμφωνιών με φόντο το άρθρο 99! Συνολικά οι συναντήσεις ήταν με δυο δικηγόρους, για 12 πρώην παίκτες και προπονητές! Τα ραντεβού ήταν για τις λεγόμενες δύσκολες υποθέσεις μια και έγινε με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν τελεσίδικες.

Έγιναν, λοιπόν, δυο συναντήσεις. Στην ατζέντα βρέθηκαν οι υποθέσεις που χειρίζεται ο δικηγόρος Μηνάς Λυσσάνδρου, δηλαδή των Κούπερ (φωτογραφία), Κατσαβάκη, Καρακώστα, Πρίττα, Μενδρινού, Τόχα, Γιάκομπ καθώς και αυτές του Αργύρη Λίβα, για τους Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο Γκιάρο, Κουλουχέρη, Κοτταρίδη, Γλύκο.

Το αποτέλεσμα των συναντήσεων δίνει ένα πρώτο «ταμείο» ιδιαίτερα θετικό και όπως τόνιζαν και χθες στην Αλκμήνης υπάρχει ικανοποίηση, η αίσθηση όλων ότι «προχωράει το άρθρο 99», αλλά διατηρούνται οι χαμηλοί τόνοι.

Στις προθέσεις του Ηλιάδη είναι να κάνει διακανονισμούς που θα «τρέχουν» σύντομα, με την καταβολή προκαταβολών, ώστε η ΠΑΕ Άρης να είναι έτοιμη στο ζωτικής σημασίας αυτό «κομμάτι» μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι προτάσεις

Οι κιτρινόμαυρες προτάσεις κινούνται σε μια συγκεκριμένη λογική:

1. Για τα μεγάλα ποσά: Γκαρσία (700.000), Τόχα (350.000), Κούπερ (450.000), Ρονάλντο (350.000), να γίνει “κούρεμα” περίπου 50% και διακανονισμό σε βάθος 4 και 5 ετών

2. Για τις πιο “ελαφρές” υποθέσεις: Κατσαβάκη, Καρακώστα, Μενδρινού και Γιάκομπ η πρόταση είναι είτε την εφάπαξ καταβολή είτε την καταβολή το πολύ σε δυο δόσεις.

3. Ξεχωριστή περίπτωση αυτή του Πρίττα (η οφειλή είναι 170.000 ευρώ). Εφόσον δεχθεί να “κουρέψει” ένα ποσό, να του καταβάλει αυτό που θα συμφωνηθεί σε βάθος το πολύ δυο χρόνων.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα υπάρχουν και οι τελικές ενέργειες στο πολύπλευρο αυτό θέμα! Ειδικά από τη στιγμή που και η πλευρά των παικτών παραδέχθηκε ότι οι προτάσεις ήταν σε μια ουσιαστική και ρεαλιστική βάση.

 

 

To Top