Αισιοδοξία για λύση στην υπόθεση Χατζηβρέττα μέσα στο επόμενο 48ωρο

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα λυθεί το θέμα Χατζηβρέττα. Αυτό υποστηρίζει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, η οποία διαπραγματεύεται με την πλευρά του παίκτη ώστε να βρεθεί άμεσα η “χρυσή τομή” για τον διακανονισμό και να αρθεί η απόφαση για κατάπτωση της εγγυητικής.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και άλλα μέλη της διοίκησης καθώς και ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Χρήστος Γρόλλιος βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τον Αλέξη Βαγιάτα και προσπαθούν να βρουν μια συνολική λύση για την οφειλή που υπάρχει προς τον Χατζηβρέττα.

Η διαπραγμάτευση που γίνεται ανάμεσα στους ανθρώπους της ΚΑΕ και την πλευρά του παίκτη αφορά το σύνολο των οφειλομένων (σ.σ. 250.000 ευρώ) και όχι τα 183.000 ευρώ που είναι οφειλές της ΚΑΕ, εξαιρώντας τα 67.000 ευρώ της επιταγής που υπογράφεται από τον Γιάννη Δαμιανίδη, πρώην πρόεδρο της ομάδας. «Η οφειλή είναι μια αυτή της ΚΑΕ Άρης απέναντι στον Χατζηβρέττα. Γίνονται συζητήσεις και αυτό που θέλει ο παίκτης είναι εγγυήσεις για την αποπληρωμή του χρέους. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια οριστική εξέλιξη», σημείωσε ο κ. Βαγιάτας, μιλώντας στο PRESSARIS.

Πρέπει να τονιστεί πάντως πως η απόφαση για κατάπτωση της εγγυητικής ενεργοποιείται αν δώσει εντολή ο Χατζηβρέττας, κάτι που είναι απίθανο να συμβεί, ειδικά όσο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων για να καταλήξουν σε συμφωνία για διακανονισμό.

To Top