Αισιοδοξία για Πουλίδο

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, καθώς θέλει να αγωνιστεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 23χρονος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως οι Μπενφίκα, Πάρμα και Κρίσταλ Πάλας, όμως οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Η Τίγκρε φέρεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Μίτσελ έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του παίκτη, την ίδια στιγμή που εξετάζει και περιπτώσεις Ελλήνων παικτών από την αγορά του εξωτερικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Φορτούνης, Σταφυλλίδης και Γκαλίτσιος φέρονται να είναι οι τρεις περιπτώσεις που μελετούν οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά τους.

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να μελετάει τις περιπτώσεις και των Βέλλιου και Μαυρία. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου από τους Σαμαρά, Κονέ, Ταχτσίδη, Καρνέζη ή Βύντρα.

Πηγή: www.novasports.gr

To Top