ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αισιοδοξία για την παραμονή του Μακ Νιλ στα κιτρινόμαυρα

Ο Άρης δεν έχει να κάνει κάτι άλλο πέρα από το να περιμένει την απάντηση του Οκάρο Γουάιτ στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Με αυτό το δεδομένο είναι λογικό να έχουν ρίξει πλέον όλο το βάρος τους στην παραμονή του Τζερέλ Μακ Νιλ.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες πρώτες κουβέντες, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει συμφωνία και μέσα από την διαπραγμάτευση για το οικονομικό σκέλος του νέου συμβολαίου και ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ενδεχομένως να μην γίνει άμεσα η καθοριστική επαφή, αλλά από τη στιγμή που και ο Μακ Νιλ θέλει να γυρίσει και ο Άρης τον θέλει πολύ, είναι απολύτως λογικό να ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Πρίφτης θεωρεί πολύ σημαντικό παίκτη τον Μακ Νιλ στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς, διότι γνωρίζει τι να περιμένει από τον Αμερικανό γκαρντ σε άμυνα και επίθεση.

Εννοείται ότι έχει τα μάτια του ανοικτά στην αγορά ακόμα και για την συγκεκριμένη θέση, ώστε να γνωρίζει την διαθεσιμότητα στα χρήματα που σκοπεύει να δώσει ο Άρης, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βασική προτεραιότητα είναι η επιστροφή του Μακ Νιλ και είναι γεγονός ότι όλοι είναι αισιόδοξοι πως ο πρώτος σκόρερ του Άρη θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

To Top