ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αισιοδοξία για το CAS, οι παράλληλες ενέργειες κινήσεις Καρυπίδη και οι… εκτεθειμένοι πολιτικοί!

Ο Άρης βαδίζει παράλληλα με το αγωνιστικό στην λογική ενός διαφορετικού αγώνα που έχει να κάνει με την επίλυση του “σκανδάλου” των -6.

Μέχρι τώρα υπάρχουν δυο άξονες: η νομική οδός και οι ενέργειες να αποκατασταθεί μέσω της πολιτικής βούλησης (sic) η τεράστια αδικία.

Αυτή την στιγμή υπάρχει αισιοδοξία, όπως εκφράστηκε και από τους κύκλους της ΠΑΕ Άρης, αλλά και έναν εκ των νομικών της Παναγιώτη Μπιλίρη.

«Πιστεύουμε ότι στο CAS θα αθωωθεί ο Άρης. Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο θα μπει στην ουσία της υπόθεσης και με βάση αυτό θα καταρρίψει τους -6 βαθμούς. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν είχε γνώση της πλαστογραφίας, ενώ το ίδιο ομολογεί και ο φυσικός αυτουργός. Θεωρούμε λοιπόν ότι θα εκπέσει η ποινή στο CAS”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα με το CAS,  όπου αποφάσισε να προσφύγει ο Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης συνεχίζει τις επαφές με τα στελέχη της κυβέρνησης και όχι μόνο στην Ελλάδα για τις κινήσεις που γίνονται και πρέπει να γίνουν για την υπόθεση αφαίρεσης των έξι βαθμών. Αυτό διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Άρη, υπογραμμίζοντας ότι: “ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ  έχοντας τονίσει ότι έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του -6, σημειώνει πως ο  Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης «ότι έχει πει το έχει κάνει για τον Άρη»”.

Εδώ πλέον τίθεται και το καίριο ζήτημα που έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας των… εκτεθειμένων πολιτικών στο πλαίσιο της… Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Παρουσιάστηκαν σε όλα τα επίπεδα αρχικά καταγγελτικοί για την αδικία και στην συνέχεια καθησυχαστικοί και σίγουροι για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Απομένει πλέον να φανεί τι θα γίνει στην πράξη.

To Top