Χωρίς κατηγορία

Αισιοδοξία στην Αλκμήνης για δικαίωση και άνοδο στη Football League

Τα λόγια του Λεωνίδα Μπακούρα στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης περιγράφουν την αίσθηση της αισιοδοξίας που υπάρχει στην Αλκμήνης για την τελική δικαίωση στο θέμα της ανόδου στη Football League είτε μέσω μπαράζ, είτε ακόμη και απευθείας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο παράγοντας του ποδοσφαιρικού τμήματος: ” γνώμη μου είναι πως δεν θα έχει μπαράζ. Θα εφαρμοστεί ο ΚΑΠ και ο Άρης θα ανέβει απευθείας”. Μια εξέλιξη που εύχεται και ελπίζει όλη η οικογένεια των κίτρινων, ώστε να αποφευχθεί ένα ακόμη… μαρτυρικό καλοκαίρι.

Ο Άρης έχει συμμάχους τον ΚΑΠ και τη νομιμότητα ο Άρης. Η προκήρυξη για 20 ομάδες στη Football League 2015-16 και ο ΚΑΠ που αναφέρει ότι σε περίπτωση κενών θέσεων αυτές θα καλυφθούν από την κατώτερη κατηγορία, αποτελούν την αφετηρία των ενεργειών του Άρη και τα ισχυρά «χαρτιά» για να σώσει την… παρτίδα.

Βέβαια κομβικής σημασίας είναι ο χρόνος, ο οποίος ήταν και είναι ένας μεγάλος «αντίπαλος» για τον Άρη, με ορατό τον κίνδυνο η ομάδα να βρεθεί στη «μέση» και εγκλωβισμένος από ασφυκτικές ημερομηνίες και διαδικαστικά τερτίπια που υπάρχουν άφθονα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!.

Σε διοικητικό επίπεδο, όπως βάσει των όσων τόνισε και δημόσια ο Μπακούρας, ο χρόνος μπορεί να είναι πολύ πιο μικρός, από όσο αναφέρουν δημόσια με δηλώσεις του μέλη της ΕΠΟ (όπως π.χ. ο ταμίας της Ομοσπονδίας Χρήστος Καραβασίλης).

Υπενθυμίζουμε την τοποθέτηση του κιτρινόμαυρου παράγοντα: “Ελπίζω πως στο τo τέλος της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσουν όλα. Έχω μια ενημέρωση πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η Football League θα έχει την επικύρωση της βαθμολογίας και θα ζητήσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις ομάδες που θέλουν να ανέβουν”. Με βάση αυτήν την τοποθέτηση οι κίτρινοι μπορούν να αισιοδοξούν διπλά…

 

To Top