Αισιόδοξοι για Τόμπσον και Ντουράντ οι Γουόριορς για τον τέταρτο τελικό

Στο Γκόλντεν Στέιτ εμφανίζονται σίγουροι ότι ο Κλέι Τόμπσον θα αγωνιστεί στον τέταρτο τελικό του ΝΒΑ, ενώ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και για τον Κέβιν Ντουράντ.

Η ήττα από τους Ράπτορς (109-123) έφερε τους Γουόριορς ξανά σε δύσκολη θέση, αφού πλέον βρίσκονται  πίσω στην σειρά με 2-1 νίκες. Την ίδια στιγμή ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, η οποία πηγάζει από τα νέα που περιμένουν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας σχετικά με την κατάσταση των Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κλέι Τόμπσον θα αγωνιστεί κανονικά στο Game 4, ενώ υπάρχει πίστη ότι ίσως πατήσει παρκέ μετά από σχεδόν ένα μήνα και ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο Στιβ Κερ δήλωσε μάλιστα σχετικά: “Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τον Τόμπσον. Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν έπαιζε σε αυτό το παιχνίδι και χτυπούσε ξανά, πήραμε μία σωστή απόφαση και θα ζήσουμε με αυτό. Το καλό είναι ότι ο Κλέι θα έχει άλλες δύο μέρες μπροστά του να αναρρώσει και να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι.

Όσο για τον Κέβιν, πιθανότατα θα τον βάλουμε να προπονηθεί με τους νεαρούς παίκτες και κάποια μέλη του προπονητικού επιτελείου. Αυτό είναι το επόμενο βήμα”.

To Top