ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αισιόδοξος για τη νίκη ο Μαντσίνι που δηλώνει «ετοιμοπόλεμος»!

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα του Άρη στη Λάρισα, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη νίκη, ενώ μίλησε με εντυπωσιασμό για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη  στη Nova…

Για το ξεκίνημα της νέας χρόνιας με τις δύο σερί νίκες είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κερδίσαμε και τη Ξάνθη επίσης σημαντικό γιατί θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους στον θεσμό του κυπέλλου. Με το αποτέλεσμα που πήραμε βλέπουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια τη ρεβάνς».

Για το ακυρωθέν γκολ του στη Ξάνθη είπε: «Δεν θα ήταν μόνο για μένα σημαντικό, αλλά για όλη την ομάδα. Ένα ακόμα γκολ, θα έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα. Στο κύπελλο όμως δεν υπάρχει το VAR ώστε για να γίνει ο έλεγχος και να μετρήσει το γκολ. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω, είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη μας».

Για το πώς έζησε την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο του ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Έχω παίξει αρκετά ντέρμπι και στην Αργεντινή και η ατμόσφαιρα πράγματι μπορώ να πω ήταν ίδια και εντυπωσιακή. Ήταν κάτι εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε. Ο κόσμος μας είχε ετοιμάσει μια γιορτή. Εμείς κερδίσαμε και μπορέσαμε να γιορτάσουμε μαζί τους. Μοναδική πραγματικά εμπειρία για μένα και ελπίζω να τη ζήσω ξανά σύντομα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είπε: «Όλα τα παιχνίδια στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι δύσκολα και σκληρά. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλα τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως θα επιστρέψουμε πίσω με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το τι προσδοκά να του φέρει το νέο έτος σε προσωπικό επίπεδο είπε: «Να είμαι σημαντικός και χρήσιμος για την ομάδα μου. Στο μέτρο του δυνατού να πάρω περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Είμαι ετοιμοπόλεμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

To Top