Αισιόδοξος ο Κράβαρικ για Σλοβακία και Ελλάδα

Μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε σε Πολωνία και Δανία, όπου η Σλοβακία κατέλαβε την 11η θέση, οι ιθύνοντες της Σλοβακικής ομάδας έκαναν πρόταση στον Αντρέι Κράβαρικ προκειμένου να είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας.

Αν και ο τεχνικός του Άρη απάντησε αρνητικά, θα εξαρτηθεί από το ποιος θα είναι πρώτος προπονητής για το αν θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο της Σλοβακίας ως βοηθός.

«Η πρώτη μου σκέψη, πέραν του ότι θα βρεθούμε αντίπαλοι με την Ελλάδα, ήταν ότι η Σλοβακία έχει μια ευκαιρία για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το 2001 είχαμε κερδίσει Βέλγιο, Ρουμανία και θέλαμε ένα σετ κόντρα στην Βουλγαρία, όπου είχαμε μάλιστα και σετ μπολ, αλλά χάσαμε τελικά με 3-0», δήλωσε ο ‘Μπότσο’, κι αναφερόμενος στην πιθανή συνέχιση της παρουσίας του στον πάγκο της Σλοβακίας πρόσθεσε:

«Σίγουρα το παιχνίδι με την Ελλάδα θα είναι ιδιαίτερο, αλλά όχι τόσο όσο αυτό που είχε γίνει για το European League πέρσι το καλοκαίρι στην Κατερίνη. Εκεί πραγματικά ήταν ένα πολύ περίεργο ματς για μένα, αλλά τώρα νομίζω ότι εφόσον παραμείνω στην Εθνική Σλοβακίας θα είναι διαφορετικά».

Όσον αφορά την γενικότερη εκτίμηση του για τον όμιλο, ο Κράβαρικ με τον γνωστό αυθορμητισμό που τον διακρίνει παραδέχθηκε: «Νομίζω ότι είναι ο πιο βατός από τους πέντε που προέκυψαν. Κι οι τέσσερις ομάδες πρέπει να είναι ικανοποιημένες. Σ’ αυτό τον όμιλο δεν ξέρεις ποιος θα τερματίσει πρώτος. Η έδρα φυσικά και θα παίξει ρόλο, ωστόσο στο Πόμπραντ ναι μεν υπάρχει ένα πολύ ωραίο γήπεδο, αλλά δεν έχει την καυτή ατμόσφαιρα».

Πηγή: www.volleynews.gr

To Top