Αιχμές για την λειτουργία της “ΑΡΗΣ Εμπορική” από τον Κώνστα

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Κώνστας μίλησε για τις εμπορικές δραστηριότητες, κάνοντας συγκρίσεις με την περίοδο Ηλιάδη και αφήνοντας σαφείς αιχμές για την λειτουργία της “ΑΡΗΣ Εμπορική”.

«Όταν τον Δεκέμβριο αναλάβαμε σαν διοίκηση, βασικός μας στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας στη Σούπερ λίγκα. Αυτό περνάει σίγουρα από τον αγωνιστικό τομέα, αλλά από και τον δικαστικό και τον οικονομικό, καθώς η ΠΑΕ χρειάζεται χρήματα για να μπορέσει να κινηθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Θ` αναφερθώ με αριθμούς στο τι συνέβαινε επί των ημερών της προηγούμενης διοίκησης. Για παράδειγμα στο SPORTS CAFE, είχαμε αγορές 19.800 ευρώ και πωλήσεις 23.000 ευρώ. Επίσης, όταν το παραλάβαμε, στις αποθήκες δεν υπήρχε τίποτα. Αντίθετα τον Ιανουάριο είχαμε αγορές 1.700 και πωλήσεις περίπου 4.000 ευρώ” είπε για συμπληρώσει:

“Με απλά λόγια η διοίκηση Ηλιάδη είχε απόδοση 18% στο καφέ, ενώ όταν αναλάβαμε φτάσαμε στο 406%!”

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι: “Σε ό,τι αφορά τις εισπράξεις, υπήρχε κάποιος κύριος Μπαζαρλής, εξουσιοδοτημένος από τον κ. Ηλιάδη. Εκείνος έπαιρνε τα χρήματα, αλλά δεν ξέραμε που πήγαιναν. Οι υπάλληλοι του Mobile είναι σε επίσχεση εργασίας και παρ΄ όλα αυτά τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια, που μας προσέφεραν. Τους τελευταίους δύο μήνες πληρώνονται κανονικά.
Επίσης, ενημερωθήκαμε πως υπάρχει μία μείωση των υποχρεώσεων της Under Armour προς την ΠΑΕ ανά έτος, περίπου 130.000 ευρώ. Δεν υπάρχουν όμως πουθενά τα σχετικά συμβόλαια”.

To Top