Αιχμές Σάρπ για Αντετοκούνμπο: «Κρατάς δυο θέσεις στο ρόστερ για τα αδέρφια σου»

Ο Σάνον Σαρπ, ο οποίος είναι αναλυτής σε πολλά σπορ μεταξύ αυτών και το ΝΒΑ, σε δήλωση του ανέφερε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατάει δύο θέσεις στο ρόστερ της ομάδας για τα αδέλφια του.
Ο Σάνον Σαρπ, πρώην παίκτης του NFL και αναλυτής αθλημάτων άφησε αιχμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του. Ο 55χρονος αναλυτής την νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πλάι του Στίβεν Α. Σμιθ και στην εκπομπή First Take. Συγκεκριμένα στο τελευταίο του επεισόδιο έκαναν μια αναφορά στον σούπερ σταρ των Μπακς και τα αδέρφια του.

Ο Σαρπ ανέφερε ότι ο Γιάννης μειώνει το ταλέντο των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς δίνεις θέσεις του ρόστερ στα αδέλφια του. «Μιλάς για να σε περιτριγυρίσουν με ταλέντο. Υπάρχουν δύο θέσεις στο ρόστερ που καταλαμβάνουν τα αδέλφια σου», ήταν η τοποθέτηση του 55χρονου.

Να θυμίσουμε ότι ο Σαρπ φημίζεται για τον εκρηκτικό χαρακτήρα, καθώς πριν κάποιους μήνες είχε ανοίξει κόντρα με τον Ντίλον Μπρουκς, λόγω την συμπεριφορά του Καναδού παίκτη απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς την ώρα του αγώνα, ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μέμφις Γκρίζλις. Μάλιστα ο Σαρπ προκάλεσε τον Μπρουκς να αναμετρηθούν οι δυο τους στο παρκέ.

To Top