Αιχμές του Ερυθρού Αστέρα κατά της Ευρωλίγκας με αφορμή τον Καμπάτσο

Στα… μαχαίρια φαίνεται πως είναι ο Ερυθρός Αστέρας με τη διοίκηση της Ευρωλίγκας. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος ακόμη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, εξαιτίας μίας ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ομάδα. Έτσι, ο Αργεντινός μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα παίξει ούτε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τη 16η αγωνιστική. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ των Σέρβων, Νεμάνια Βασίλιεβιτς, η ομάδα έχει προβεί ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της προκειμένου να «σβήσει» το σχετικό ban, ρίχνοντας το… μπαλάκι στην Ευρωλίγκα και αφήνοντας αιχμές για κωλυσιεργία από την πλευρά της! 

«Έχουμε μία προσωρινή τιμωρία για να δηλώσουμε νέους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Εμείς κάναμε όλα όσα μας ζήτησαν, εκπληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας και πληρώσαμε όσα έπρεπε. Περιμένουμε την τελική απάντηση της Ευρωλίγκας, αλλά στη… Δύση έχουν Χριστούγεννα και διακοπές για την Πρωτοχρονιά. Αλλά, πιστεύουμε ότι το θέμα θα λυθεί τις επόμενες ημέρες», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ των «ερυθρόλευκων» στο «RTS». 

To Top