Αιχμηρές ατάκες στη Super League 1 για τα τηλεοπτικά

Ακόμα μια φορά η Γενική Συνέλευση της Super League στην οποία θα συζητούνταν η πρόταση να περιληφθεί στο καταστατικό η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2002 – 2023 αναβλήθηκε έπειτα από την έλλειψη απαρτίας, που προκάλεσε η απουσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Άρης.

Στη συνέχεια υπήρχε προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο οι εκπρόσωποι των ομάδων αυτών πλην του Άρη, έδωσαν κανονικά το παρόν.

Η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο οδηγήθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Μποροβήλος (Αστέρας): Να κάνουμε από τώρα μια συμφωνία ότι του χρόνου θα πάμε όλοι μαζί σε κεντρική διαχείριση.

Αλεξίου (ΑΕΚ): Εμείς δε συναινούμε. Δεν μπορούμε από τώρα να δεσμευτούμε για του χρόνου.

Μονεμβασιώτης (Απόλλων): Τρεις ομάδες δημιουργούν το πρόβλημα. Θέλουν να μοιράζονται τα χρήματα και οι υπόλοιποι να παίρνουν ψίχουλα.

Μπουτσικάρης (πρόεδρος Super League / Παναθηναϊκός): Κατηγορείτε ομάδες που βοήθησαν ώστε να οι έξι ομάδες να πάρουν εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Μονεμβασιώτης: Μεγάλη υπόθεση κύριε Μπουτσικάρη να παίρνουμε από 1,3 εκατομμύρια ευρώ και οι άλλες ομάδες να παίρνουν πολλά περισσότερα. Nτρέπομαι γι’ αυτό που είπατε…

Μπέος (Βόλος): Εγώ κύριοι θέλω να πω ότι αν ο Βόλος έπαιρνε έξι εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά θα έμπαινε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καραπαπάς (ΟΣΦΠ): Δεν θέλω να μπω στη συζήτηση, αλλά θέλω να πω στον κ. Μονεμβασιώτη που θέλει τη συναίνεση να μην προβαίνει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

To Top