Ακέ: «Ένας τελικός μπορεί να γίνει αγχωτικός λόγω του τροπαίου που προσφέρεται»

Για τους τελικούς που είναι διαφορετικά παιχνίδια και είναι πάντοτε δύσκολα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Νέιθαν Ακέ. Στο στρατόπεδο των «πολιτών» προετοιμάζονται για το ευρωπαϊκό Super Cup, όπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 16 Αυγούστου, θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη με στόχο την κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Ο Ολλανδός στόπερ παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη της Σίτι επί της Μπέρνλι στην πρεμιέρα της Premier League, αναφέροντας: «Οι τελικοί είναι πάντα δύσκολοι. Ποτέ δεν είναι σαν ένα κανονικό παιχνίδι. Παρατηρήσαμε τι συνέβη στον τελικό του FA Cup, αλλά και στον τελικό του Champions League. Μπορεί να γίνουν πιο αγχωτικοί λόγω του τροπαίου που προσφέρεται», είπε αρχικά και συνέχισε για τα περσινή παιχνίδια με την ισπανική ομάδα:

«Από Δευτέρα θα δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε κακό στη Σεβίλλη. Παίξαμε την περασμένη σεζόν, αλλά αυτή είναι μια νέα σεζόν, οπότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει ποτέ αυτό το τρόπαιο και τώρα είμαστε σε θέση να το κατακτήσουμε. Θέλουμε να το κερδίσουμε σίγουρα. Για το σύλλογο και για εμάς», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του 28χρονου παίκτη της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

To Top