Ακαδημία Χάντμπολ: Με θετικό πρόσημο τα φιλικά των τμημάτων μίνι του Άρη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων μίνι, στο πλαίσιο της συνεργασίας των αναπτυξιακών ομάδων  μεταξύ του Α.Σ. Άρης, της ΧΑΝΘ handball και του Φοίβου Συκεών, που διεξήχθησαν στα γήπεδα των Συκεών και της Χ.Α.Ν.Θ..

Όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

Οι «μικροί» μας αθλητές αγωνίστηκαν με χαρά, πάθος, θέληση, πάντα υπό το πρίσμα του ευ αγωνίζεσθαι όπως αρμόζει σε όλους τους συντελεστές του συλλόγου μας. Οι προπονητές Μπέκου Βασιλική και Αναστασιάδης Σωτήρης έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την αγωνιστικότητα των παιδιών και την άψογη φιλοξενία των συλλόγων της Χ.Α.Ν.Θ. και του Φοίβου Συκεών.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και τμήμα Χάντμπολ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και τα δυο τμήματα για την εξαιρετική συνεργασία ώστε να διεξαχθούν αυτά τα φιλικά.

Ακαδημία Χάντμπολ: Με θετικό πρόσημο το τουρνουά «2ο XBALL» (photos)

Η ακαδημία του Χάντμπολ Πανοράματος διοργάνωσε το τουρνουά «2ο XBALL» αγοριών – κοριτσιών Κ13, στο οποίο συμμετείχαν και τα δικά μας αντίστοιχα τμήματα και το οποίο ολοκληρώθηκε χθες (Πέμπτη, 05/01) με πλήρης επιτυχία.

Οι «μικροί» μας αθλητές έδειξαν πάθος, ενέργεια, και χάρηκαν ιδιαίτερα με τη συμμετοχή τους στους αγώνες.  Οι αθλητές των ακαδημιών μας παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, σεβόμενοι και τον αντίπαλο, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας –βασικές αρχές που διέπουν τα τμήματά μας, δίνοντας χαρά τόσο στους προπονητές και γονείς όσο και στους διοικούντες του τμήματος, και πολλές ελπίδες για την κοινωνική και αθλητική διαπαιδαγώγηση και εξέλιξη τους. Ο προπονητής των ομάδων μας, Αναστασιάδης Σωτήρης, έκρινε με θετικό πρόσημο την απόδοση των αθλητών μας όσο και το τουρνουά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι ακαδημίες αγοριών του Χάντμπολ ολοκλήρωσαν με τρεις νίκες και δυο ήττες. Συγκεκριμένα επικράτησαν του Πανοράματος, του Π.Α.Ο.Κ., του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Χ.Α.Ν.Θ.

Νίκες:

ΑΡΗΣ-Απολλων Καλαμαριάς 23-15

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 22-15

ΑΡΗΣ-ΧΑΝΘ 22-17

Ήττες:

Ζαφειρακης Νάουσας -ΑΡΗΣ 18-13

Πανόραμα-ΑΡΗΣ 28-25

Στον αντίποδα, τα κορίτσια των ακαδημιών μας ολοκλήρωσαν το τουρνουά με 3 νίκες και 2 ήττες.

Νίκες:

Φίλιππος Βεροίας -ΑΡΗΣ 16-16(1-3 στα πέναλτι)

Απόλλων Καλαμαριάς -ΑΡΗΣ 11-13

Ήττες:

Πανόραμα-ΑΡΗΣ 19-14

ΧΑΝΘ-ΑΡΗΣ 25-19

 

To Top