“Ακατάλληλος ο Σιδηρόπουλος, αλλοίωσε το αποτέλεσμα”

 Ο πρώην διαιτητής και πρώην μέλος της ΚΕΔ, Βασίλης Τικμόγλου σχολίασε την διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Άρη, χαρακτηρίζοντας ακατάλληλο τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την γενική εικόνα του Σιδηρόπουλου ως διαιτητή: “Ο κ. Σιδηρόπουλος πρέπει η να κατεβεί κατηγορία η να σταματήσει. Είναι ακατάλληλος για την κατηγορία. Αδικεί συνεχώς τον Άρη και είναι ο μόνος διαιτητής που έχει δώσει πέναλτι στο τείχος και μάλιστα δύο φορές στην ίδια ομάδα”.

Για τις αποφάσεις του στο ΠΑΣ Γιάννενα – Άρης: “Γενικότερα ήταν απαράδεκτος. Όταν ο παίκτης προφυλάσσει το σώμα του δε μπορείς να σφυρίζει πέναλτι. Όποιος κάθεται στο τείχος προφυλάσσεται, είναι γνωστό αυτό. Είναι αλλοίωση του αποτελέσματος και καταδίκασε τον Άρη με ένα πέναλτι ανύπαρκτο. Επιπλέον, δε μπορείς να κρίνεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το χέρι του Βέλα στο 8′ γιατί το έκρινε ακούσιο;”.

Για την φάση του Μανιά: “Είναι μια καθαρή φάση που ο Μανιάς κάνει ένα επιθετικό φάουλ και αν το σφύριζε δε θα του έλεγε κανείς τίποτα αλλά φάνηκε πως είχε τύψεις από τις προηγούμενες φάσεις”.

Για τις αποβολές του αγώνα: “Θέλω να μιλήσω για τις αποβολές. Χτυπάει ένας ποδοσφαιριστής τον παίκτη του Άρη αλλά δε γίνεται οι παίκτες του Άρη να τρέχουν να υπερασπιστούν. Απαράδεκτος να πηγαίνει ο Τάτος να πουλήσει αντρισμό, αυτός φαίνεται στο γήπεδο. Έτσι απλά δίνει λόγο στον διαιτητή να τον αποβάλλει. Το φύλλο αγώνα έγραψε για τον Τάτο πως έκανε βίαια απώθηση το οποίο είναι ουσιαστικά ένα σπρώξιμο και σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική”.

Για τους λόγους που ο Άρης αδικείται: “Δεν έχουν τον Άρη στημένο απλά δε τον φοβούνται. Αν αδικήσεις την Μάντσεστερ θα γίνει χαμός αν αδικήσεις τον Άρη οι διαμαρτυρίες φτάνουν μέχρι την Κατερίνη. Αν αδικήσει κάποιος τον Ολυμπιακό θα ψάχνει την άλλη μέρα γιατί τον βγάλανε. Δε μπορεί να δίνει ένας διαιτητής 14 κάρτες να γίνεται πρωταγωνιστής και να τιμωρεί ουσιαστικά τους παίκτες του Άρη. Πρέπει όμως και οι ποδοσφαιριστές να μη δίνουν τροφή. Παράλληλα, είναι απαράδεκτο να βάζεις διαιτητές από το ίδιο μέρος. Ο Άρης παραπαίει και του δίνουν καρπαζιές για να πέσει”.

To Top