Ακούει «άντε Αρειανάρα» και παίρνει δύναμη όταν τρέχει!

Είναι από τους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους στην Ελλάδα, τρέχει ντυμένος στα κιτρινόμαυρα και ονειρεύεται να… μιμηθεί τον «Νίκο» συμμετέχοντας και σε αγώνες στο εξωτερικό! Ο Αντώνης Παπαδημητρίου αποκαλύπτεται στο PRESSARIS και τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτε ομορφότερο από το να τρέχει ακούγοντας την επευφημία «άντε Αρειανάρα»!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος ανήκει από φέτος στον Άρη, είναι ο μαραθωνοδρόμος με την 5η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα μέσα στο 2012, χάρη στο χρόνο 2 ώρες 38:24 που είχε σημειώσει στο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Γι’ αυτό το επίτευγμα, αλλά και για τους προσεχείς στόχους του, μίλησε στο PRESSARIS…

Αναφορικά με το υψηλό φετινό πλασάρισμά του, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη θέση αυτή, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι τέτοιο καιρό είχα την 15η επίδοση και φέτος έχω την 5η. Θα μπορούσα να έχω κάνει, βέβαια, καλύτερο χρόνο, αλλά η διαδρομή του μαραθωνίου ‘Μέγας Αλέξανδρος’ ήταν δύσκολη και οι κλιματολογικές συνθήκες δεν ήταν τέτοιες, ώστε να είμαι σε θέση να κατεβάσω κι άλλο το χρόνο».

Για τα προσεχή σχέδιά του, είπε: «Συγκεκριμένο στόχο δεν μπορώ να θέσω αυτή τη στιγμή, καθώς προέχει η ξεκούραση. Όταν τρέχεις τόσο μεγάλες αποστάσεις, προτεραιότητά σου είναι να είσαι υγιής. Πέρυσι ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμό στην κνήμη και ουσιαστικά έχασα όλη τη χρονιά. Οπότε, θα ξεκουραστώ και θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από τραυματισμούς για να είμαι έτοιμος για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν μετά το καλοκαίρι».

papadimitriou10Όσο για το γεγονός ότι αγωνίζεται με την κίτρινη φανέλα, ο Παπαδημητρίου τόνισε: «Από μικρός είμαι Αρειανός και το να τρέχω με τη φανέλα του Άρη είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα. Η πρώτη φορά ήταν στο Δίον και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη και υποστήριξη από τον κόσμο την ώρα που έτρεχα. Μου φώναζαν ‘άντε Αρειανάρα’ και εγώ έπαιρνα δύναμη για να συνεχίσω»!

Τέλος, εξέφρασε τον πόθο του να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή τον Άρη και στο εξωτερικό: «Αποτελεί όνειρο για εμένα να τρέξω σε ένα Μαραθώνιο στο εξωτερικό και να εκπροσωπήσω τον σύλλογο, αν και από ό,τι διάβασα, ο γνωστός ‘Νίκος’ από την Ισπανία διαφημίζει ήδη τα χρώματα του Άρη στους αγώνες που τρέχει! Θα ήθελα να βιώσω αυτή την εμπειρία και ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω!»…

To Top