“Ακούμπησαν” το θέμα για το 99, αλλά δεν μπήκαν στην ουσία

Εγινε το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ λίγκα, το οποίο αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον Άρη, μια και ανάμεσα στα θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν ήταν και η προοπτική των ΠΑΕ να υπάγονται στο άρθρο 99.

Υπενθυμίζουμε ότι ενόψει της εκδίκασης της αίτησης των κίτρινων στο Πολυμελές Πρωτοδικείο στις 9 Νοεμβρίου, είναι πολύ σημαντικό να έχουν «σύμμαχο» την Σούπερ λίγκα.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή, την οποία αποτελούσαν οι Αντώνης Ζαμπέτας και Χρήστος Γρόλλιος, έδωσε το “παρών”, αλλά οι δυο παράγοντες του Άρη δεν μπήκαν στη διαδικασία να αναλύσουν όλα τα δεδομένα, ώστε να εξηγήσουν ότι το άρθρο 99 είναι μονόδρομος για την επιβίωση της ΠΑΕ, χωρίς να παραβιάζονται οι κανόνες.

Έγινε πάντως, μια πρώτη συζήτηση, “ακούμπησαν” το θέμα, αλλά δεν μπήκαν στην ουσία μια και προς το παρών δεν είναι ώριμες οι συνθήκες, αλλά κυρίως η ίδια η ολομέλεια της λίγκας, ώστε να συζητήσει διεξοδικά το συγκεκριμένο θέμα. Όπως τονίστηκε θα περιμένουν όλοι να δουν τι θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, όταν και θα γίνει το δικαστήριο για την υπαγωγή στο άρθρο 99 και στην επόμενη συνεδρίαση της λίγκας θα μπουν στην ουσία του θέματος.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ αρκετών ΠΑΕ, την ώρα που και άλλες ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΟΦΗ κ.α) περιμένουν να δουν αν θα υπαχθεί ο Αρης στο «99», ώστε να ακολουθήσουν κι αυτές. Μια θετική στάση της λίγκας σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει «προίκα» και για τη συνέχεια ενόψει της ΕΠΟ.

To Top