Ακριβός ο λογαριασμός μέχρι την αδειοδότηση για τον Παναθηναϊκό

Τσουχτερός προβλέπεται ο Μάρτιος για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών… Η ΠΑΕ υποχρεούται να διευθετήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες της μέχρι τις 31/3, που είναι η καταληκτική ημερομηνία ώστε να περάσει επιτυχώς την αδειοδότηση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ασφαλώς, η ρύθμιση των οφειλών προϋποθέτει τη διάθεση χρημάτων. Τα οποία θα προέρθουν από τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ο μόνος χρηματοδότης αυτή τη χρονική περίοδο. Το θετικό είναι ότι ο Αλαφούζος προτίθεται να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Οι συνεργάτες του Αλαφούζου έχουν εκτιμήσει ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ στη διάρκεια του Μαρτίου. Ήδη, ο Αλαφούζος κάνει τον προγραμματισμό του, ώστε να μεταφέρει κεφάλαια στην ΠΑΕ για τις αναγκαίες πληρωμές.

Τα μεγαλύτερα “αγκάθια” είναι οι υψηλές οφειλές στους Αντρέα Στραματσόνι (585.000 ευρώ), Λαουτάρο Ρινάλντι (διεκδικεί 620.000 ευρώ) και Έκι Γκονζάλες (περίπου 600.000 ευρώ). Επίσης, η διοίκηση πρέπει να πληρώσει στους παίκτες τη δόση Φεβρουαρίου, καθώς και να τηρήσει τους διακανονισμούς που έχει συνάψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 6 εκατομμυρίων που άρχισε την Πέμπτη 28/2, θα διαρκέσει μόλις δύο μήνες. Για το καλοκαίρι θα προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ, που θα υπολογιστεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν εκείνη την περίοδο. Από το ποσό που θα ορίσει ο μεγαλομέτοχος, θα φανεί σε ποιο βαθμοί θα αυξηθεί το μπάτζετ της σεζόν 2019-2020…

Πηγή: sport24.gr

To Top