ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ακυρη και η επιλογή του Βόλου, όλα στον… αέρα για το Άρης-ΑΕΚ, αναζητείται ακόμα έδρα

Η επιλογή της διεξαγωγής του Άρης-ΑΕΚ στον Βόλο δεν υπάρχει πλέον, σύμφωνα με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, η οποία συνεχίσει την αναζήτηση έδρας για το κυριακάτικο ντέρμπι. Όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής…

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε σήμερα ότι ο Βόλος δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει τον αγώνα της Κυριακής, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, καθώς στην Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γίνει αγώνας, από την στιγμή που μπήκε στην “γκρίζα” ζώνη λόγω κορωνοϊού, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες η Πολιτεία αργά το βράδυ.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι σε επαφές με την Super League, προκειμένου να βρεθεί μία λύση άμεσα και να γνωρίζει ο Άρης τι θα γίνει με τον αγώνα της Κυριακής.

Η αναζήτηση έδρας συνεχίζεται, όμως, οι επιλογές είναι λιγοστές. Σε Γιάννινα και Λάρισα υπάρχουν προγραμματισμένοι εντός έδρας αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο και μέχρι και χθες το Πανθεσσαλικό Στάδιο έδειχνε ως την μοναδική επιλογή.

Όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής του κυριακάτικου ντέρμπι, κάτι που ίσως ξεκαθαρίσει άμεσα μέσα στη μέρα…

To Top