Ακόμα και η σύζυγος του Τσεσνάουσκις παίζει μπάλα! (photos)

Αφοσιωμένη στο ποδόσφαιρο είναι η οικογένεια του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, αφού ο 4χρονος γιος του φορά διαρκώς τη φανέλα με το… όνομα του μπαμπά, αλλά ακόμα και η σύζυγός του έπαιξε μπάλα για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Η Βάιντα Γκρικσαϊτέ – Τσεσναουσκιενέ, που είχε αναδειχθεί «Μις Λιθουανία» το 2002, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ιστοσελίδα Zmones.lt, με αφορμή την συμμετοχή της σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα επίδειξης μεταξύ μαμάδων…

Μπορεί η αναμέτρηση να διάρκεσε… μόλις 8 λεπτά, αφού οι συμμετέχουσες κουράστηκαν πολύ γρήγορα, αλλά η Βάιντα τόνισε ότι ζει για το ποδόσφαιρο ως μητέρα και σύζυγος.
Εξαιτίας του μικρού Ντεϊβίντας, που είναι 4 ετών και έχει φυσικά ως ίνδαλμα τον συνονόματο πατέρα του, η οικογένεια Τσεσνάουσκις έχει βάλει την… μπάλα σε κεντρική θέση στην καθημερινότητά της.

Η σύντροφος του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό για ένα παιδί να βλέπει τους γονείς του να έχουν κοινά ενδιαφέροντα, να υπάρχει αρμονία. Γι’ αυτό, προσπαθούμε να βλέπουμε αγώνες ποδοσφαίρου όλοι μαζί. Είναι κάτι ιερό για την οικογένειά μας, ειδικά αυτή την εποχή που υπάρχουν οι αγώνες του Euro 2012. Όσο για την κατάκτηση του τίτλου, η καρδιά μου είναι με την εθνική Ισπανίας…».

Η κίτρινη φανέλα υπάρχει, μάλιστα, σε διάφορα μεγέθη στο σπίτι της οικογένειας Τσεσνάουσκις, αφού ο Ντεϊβίντας τζούνιορ μιμείται σε όλα τον πατέρα του: «Από όλες τις ομάδες που έχει παίξει ο σύζυγός μου, έχουμε περίπου 20 μικροσκοπικές φανέλες με το όνομα Τσεσνάουσκις στην πλάτη, για τον γιο μας! Τις φορά ασταμάτητα, ενώ παραγγείλαμε και ειδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια γι’ αυτόν. Έχει τον μπαμπά του ως πρότυπο και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν του χαλάμε το χατίρι και αποφασίσαμε να τον στείλουμε σε προπονήσεις, αφού αυτό του δίνει χαρά».

Φωτογραφίες της Βάιντα Γκρικσαϊτέ – Τσεσναουσκιενέ και του μικρού Ντεϊβίντας, από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ μαμάδων:

To Top