ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ακόμα να το… χωνέψουν στην Καβάλα! Ανακοίνωση γεμάτη… κόμπλεξ για το ματς με τον Άρη

Μία μέρα μετά (!) το ματς, η διοίκηση της Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Γκουγκούδη, για τη φάση του πέναλτι, με την οποία ο ανώτερος σε όλους τους τομείς, στο εν λόγω αγώνα, Άρης άνοιξε το σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι Καβαλιώτες για μια ακόμη φορά δείχνουν το… απύθμενο κόμπλεξ τους σε βάρος των κιτρινόμαυρων και φανερά αδυνατούν μέχρι και σήμερα να… χωνέψουν την καθαρή νίκη του Άρη εις βάρος της ομάδας τους. Παράλληλα επικαλούνται την ΚΕΔ, ζητώντας να λάβει τα μέτρα, αν και ανάλογη ευαισθησία δεν είδαμε πέρσι, όταν έδειξαν μνημειώδη… ολιγωρία απέναντι στην ομάδα που κέρδισε το εισιτήριο για τη Φούτμπολ Λιγκ.

Τουλάχιστον… ευχαρίστησαν τον επίσημο Άρη για την φιλοξενία που έτυχαν, κάτι για το οποίο δεν φημίζονται αν κρίνει κανείς τα προηγούμενα παιχνίδια, όποτε αγωνίστηκε ο Άρης στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα εκφράζει την λύπη της για την χθεσινή διαιτησία του κ.Γκουγκούδη (σύνδεσμος Σερρών) στον αγώνα Άρης Θ. – ΑΟΚ και συγκεκριμένα για την υπόδειξη του πέναλτι και την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, σε μια φάση που όσες φορές κι αν την δει ο οποιοσδήποτε απορεί πως είναι δυνατό να …είδε αυτή την παράβαση ο διαιτητής.

Η μοναδική παράβαση που συνέβη ήταν επιθετικό φάουλ, σε έναν αγώνα που κατά τ΄ άλλα δεν είχε λάθη/ένταση, και στιγματίστηκε από την τραγική αυτή υπόδειξη με την οποία και έμεινε η ομάδα μας με 10 παίκτες, και βρέθηκε πίσω στο σκορ και θα τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική ο ποδοσφαιριστής μας Παύλος Σταματόπουλος.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η ΚΕΔ θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξανασυμβούν τόσο τραγικά και κρίσιμα λάθη που γελοιοποιούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και αναμένουμε τουλάχιστον την δικαίωση των ισχυρισμών μας! Τέλος, ευχαριστούμε την διοίκηση του Άρη για την πραγματικά άψογη φιλοξενία της στην ομάδα μας και στους διοικούντες».

To Top