Ακόμα πιο μεγάλη συσπείρωση, ακόμα πιο γεμάτο Παλέ περιμένει η διοίκηση

Ο Άρης έχει τρία παιχνίδια στην έδρα του ως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Είναι τρία παιχνίδια που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και είναι αγώνες που η ομάδα έχει δείξει στο γήπεδο ότι μπορεί να κερδίσει.

Αυτό ισχύει περισσότερο για τα παιχνίδια με τους δύο “αιώνιους” της Αθήνας, τους οποίους υποδέχεται ο Άρης αμέσως μετά τον Πανιώνιο. Αυτό το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες είναι δεδομένο ότι οι κίτρινοι πρέπει να το πάρουν για να συνεχίσουν να έχουν τον έλεγχο για την τετράδα.

Η συνολική εικόνα του Άρη έχει δείξει πως σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, ιδίως με τον Παναθηναϊκό και σε δεύτερο χρόνο με τον Ολυμπιακό. Είναι αγώνες που θα γίνουν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος (18 Απριλίου), οπότε υπάρχει χρόνος για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.

Προς το παρόν αυτό που κοιτούν όλοι είναι το ματς με τον Πανιώνιο, από το οποίο η διοίκηση θέλει να δει ακόμα πιο μεγάλη συσπείρωση και ακόμα πιο γεμάτο Παλέ, ειδικά μετά τα όσα φαίνεται ότι “δρομολογούνται” με χείριστους τρόπους από τα “κέντρα αποφάσεων”, όπως αποδείχθηκε εμπράκτως στη Ρόδο…

To Top