Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο Σαράκης (ο Βασίλης, όχι ο Παύλος); Αντίδικος του Άρη στην υπόθεση Λάσκοφ, αλλά και… κριτής για την αδειοδότηση!!!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πάνε να κάνουν νέο “πραξικόπημα”, αλλά προφανώς είναι όλα στο… πόδι.

Το ερώτημα, το δικό μας ξεκάθαρο: Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο Σαράκης (ο Βασίλης, όχι ο Παύλος); Ο Σαράκης είναι αντίδικος του Άρη στην υπόθεση Λάσκοφ, αλλά και … κριτής για την αδειοδότηση!!! Κι όταν λέμε αντίδικος, εννοούμε, εμμέσως πλην σαφώς, αφού υπάγεται (προφανώς με αμοιβή ή έστω αφιλοκερδώς) στην νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.

Και για να είμαστε ακόμη πιο σαφείς, για όσους… προσγειώθηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα, η ΕΠΟ ήταν η αντίδικος του Άρη στην υπόθεση της -δήθεν πλαστογραφίας- Λάσκοφ, μια υπόθεση που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στο CAS και (συγγνώμη για την έκφραση) ξεγύμνωσε τα ελληνικά δικαιοδοτικά όργανα (τρομάρα τους).

Με απλά λόγια:

Α. Υπάρχει ασυμβίβαστο για τον Σαράκη, να είναι δηλαδή στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και παράλληλα να κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης! Αυτό το επισήμανε η ΠΑΕ ήδη με την ανακοίνωσή της.

Β. Πώς γίνεται να υπάγεται η διεύθυνση αδειοδότησης στην νομική υπηρεσία που ήταν αντίδικος μέχρι πρόσφατα στο “θέμα” Λάσκοφ;

Γ. Η νομική λογική λέει ότι όταν κάτι χαρακτηρίζεται ως “διεύθυνση”, αυτή πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Ο Σαράκης (ο Βασίλης, όχι ο Παύλος) έχει προϊστάμενο τον επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας που… κυνήγησε τον Άρη και εν τέλει ηττήθηκε στην υπόθεση Λάσκοφ!!!

Δ. Είναι βέβαια και το άλλο. Η αλλαγή που έγινε με την διεύθυνση αδειοδότησης, όταν σκούπισαν τον Δη,ητρίου, δεν πέρασε ως όφειλε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Ένα επίσης τεράστιο θέμα νομιμότητας.

Πόσο πιο ξεκάθαρο;

To Top