Ακόμη λιγότερα χρήματα στις ΚΑΕ! Από μηδενική βάση οι συζητήσεις Basket League και Betshop

Νέο κύκλο επαφών ξεκινούν η Basket League και η Betshop, καθώς η προθεσμία για ανανέωση της συνεργασίας τους εξέπνευσε και πλέον τα πάντα αρχίζουν από το μηδέν. Αναμένεται να εισρεύσουν λιγότερα χρήματα στις ΚΑΕ γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η στοιχηματική εταιρία θέλει να κάνει γενναία μείωση των χρημάτων που έδινε πέρσι!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Την Παρασκευή που προηγήθηκε (28/6) εξέπνεε η παράταση της προθεσμίας για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την χορηγό εταιρεία να κάνει για διαπραγματευτικούς λόγους και εν μέσω ενός ασαφούς περιβάλλοντος στο πρωτάθλημα, χρήση του δικαιώματος opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο. Πλέον, η συμφωνία που προέβλεπε μεγαλύτερο οικονομικό αντίτιμο για την νέα χρονιά δεν ισχύει και οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων από μηδενική βάση.

Στον ΕΣΑΚΕ διαμηνύθηκε ότι μπορεί να βγει στην ελεύθερη αγορά, με τον σύνδεσμο να αναζητά ήδη τον επόμενο χορηγό του, ο οποίος ωστόσο δεν αποκλείται να είναι ξανά η Betshop, ανεξάρτητα από την πρόσφατη εξέλιξη με το «πάγωμα» της συμφωνίας.

To Top