Χωρίς κατηγορία

Ακόμη μια “επιτυχία” Στεφανίδη! O… χορηγός που ζήτησε να πληρωθεί από τον Άρη!

Είναι νωπές οι αστοχίες μηνών από τον Πάνο Στεφανίδη, ο οποίος από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ “κέρδιζε” χρόνο, μιλούσε για χορηγίες και συμφωνίες, χωρίς επί της ουσίας να δοθούν λύσεις στον Άρη, με τη γνωστή σε όλους συνέχεια.

Μέσα σε κείνο το κάδρο της “υποσχεσιολογίας” με τα πολλά λόγια, χωρίς έργα, όπως είναι γνωστό, ανακοινώθηκε μόνο ένας χορηγός, η εταιρία επίπλων ΜΑΤIS με έδρα της Σερβία.

Οι φίλαθλοι τη θυμούνται και από το μοναδικό φιλικό που έδωσε ο Άρη το καλοκαίρι (μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία…) με την Γιαβόρ MATIS.

Τότε είχαμε επισημάνει ότι η χορηγία δεν αφορούσε την καταβολή χρημάτων που είχε ανάγκη ο σύλλογος, αλλά… επίπλων για τις σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης. Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν μπροστά σε μια άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία-δυσάρεστη έκπληξη: ο… χορηγός ζήτησε να πληρωθεί 10.000 ευρώ από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, για τα έπιπλα που θα… πρόσφερε!

Μετά από ενέργειες των “κίτρινων” επήλθε τελικά συμφωνία με την εταιρία Mexil, η οποία ανέλαβε να εξοπλίσει εκ νέου τις σουίτες, ανταποδοτικά με διαφήμιση στο γήπεδο Χαριλάου. “Στα δύσκολα μετράμε τους φίλους μας” όπως σημείωναν με έμφαση στην Αλκμήνης.

To Top