Ακόμη… παραμιλάνε τα στελέχη της ΑΕΛ: «Πρώτη φορά έζησα κάτι τέτοιο»

Ακόμη… παραμιλάνε τα στελέχη της ΑΕΛ από την ατμόσφαιρα που έζησαν στο… απόλυτο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας, το Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στον Active Radio (107.4 & 102.5). Αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Άρη (0-0)», στον επαναληπτικό της 1ης Αυγούστου, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των Γουίλερ-Ζούνιορ.

«Αναμέναμε πολύ δύσκολο παιχνίδι και στοχεύσαμε να μην δεχθούμε γκολ. Η ομάδα παρουσιάστηκε διαβασμένη. Όπως ανέφερε και ο προπονητής, όλοι οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο και έτσι είναι ανοικτές οι ελπίδες τις πρόκρισης. Κάναμε τη μισή δουλειά. Στον επαναληπτικό πρέπει να είμαστε εξίσου καλύτεροι κι ανταγωνιστική για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Οι παίκτες μας αντιμετώπισαν με θετικό τρόπο την καυτή ατμόσφαιρα και δεν το άφησαν αυτό να τους καταβάλει ψυχολογικά. Φύγαμε από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με καλό αποτέλεσμα, αλλά ακόμη δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάνει κάτι ουσιαστικό, αλλά το 0-0 μας δίνει κάποιες ελπίδες», είπε αρχικά.

Για τον επαναληπτικό και την καυτή ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Πάμε με νέα δεδομένα, θα μελετήσει ο προπονητής τα λάθη και το πρώτο παιχνίδι και θα κρίνει ανάλογα με ποιο πλάνο θα παρατάξει η ομάδα. Από το 0-0 θα αποφασιστεί πως θα στήσει την ομάδα. Όλα θα κριθούν στο παιχνίδι που θα γίνει στην Κύπρο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ακόμη καλύτεροι για την πρόκριση. Εμείς που βρεθήκαμε εκεί και ζήσαμε την ατμόσφαιρά είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που προκαλεί άγχος. Εγώ προσωπικά δεν έζησα ποτέ κάτι τέτοιο. Να ευχαριστήσουμε και το δικό μας τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα μας. Κατάφεραν να δώσουν το στίγμα τους και βοήθησαν. Ελπίζουμε να έχουμε και εμείς αρκετό κόσμο στο ΑΕΚ Αρένα, ώστε να δουν οι οπαδοί του Άρη ότι κι ο κόσμος της ΑΕΛ δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα, κρίμα όμως που θα απουσιάζουν οι οργανωμένοι μας».

Για την κατάσταση των Χρίστου Γουίλερ και Ντόσα Ζούνιορ που αποχώρησαν τραυματίες, είπε:«Δεν είναι κάτι ανησυχητικό για τον Γουίλερ. Ο Ντόσα Ζούνιορ μετά από μια ενόχληση που ένιωσε στο πόδι αποχώρησε και θα περάσει από εξετάσεις για να δούμε. Περιμένουμε. Εκ πρώτης δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά πριν εξεταστεί δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

To Top