Ακόμη πιο… κοντά σε Κόκε! Στέλνει εισιτήρια, έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο αδελφός του

Το θέμα του Σέρχιο Κόκε μπαίνει σε πιο ουσιαστικά βάση, μετά τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες μέρες και τις τηλεφωνικές συζητήσεις από τους ανθρώπους του Άρη.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι ψηλά στην λίστα του Άρη για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού, όπως τονίστηκε και στην τελευταία ευρεία σύσκεψη διοίκησης και τεχνικού τιμ.

Οι “κίτρινοι” επιθυμούν τη συνεργασία μαζί του, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας με στόχο την επιστροφή στη φυσική της θέση. Ο 31χρονος επιθετικός δεν έκρυψε την διάθεση του να επιστρέψει και το εξέφρασε και δημόσια σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πέρα από τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον ίδιο και στους ανθρώπους του Άρη.

Χθες, οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν σε νέα επικοινωνία με τον αδελφό και ατζέντη του παίκτη Χοσέ Κοντρέρας προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να μιλήσει δια ζώσης για το θέμα της συνεργασίας.

Μάλιστα, συμφωνήθηκε να σταλούν (ίσως και σήμερα) τα εισιτήρια στον αδελφό του Κόκε, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει από την Μάλαγα, όπου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να μπουν σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις και γιατί όχι να δώσουν τα χέρια, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Κόκε λόγω των υποχρεώσεων του στην Ινδία δεν μπορεί να έρθει πριν από τις 20 Δεκεμβρίου.

Εάν δεν υπάρξει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη, ο αδελφός του Κόκε θα είναι στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο, άφιξη που θα ενισχύσει την αίσθηση, ότι η επιστροφή Κόκε κερδίζει έδαφος.

To Top