ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία με τον Ματίγια

Την ώρα που ο Άρης περιμένει το οριστικό “πράσινο φως” από το CAS σχετικά με τις μεταγραφές και στην φετινή καλοκαιρινή περίοδο, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία.

Στην λίστα αυτή είναι ψηλά ο Χαβιέ Ματίγια, για τον οποίο (όπως και για τον Κουέστα) εκφράστηκε θετικά ο Χερμάν Μπούργος.  Ο Ισπανός  μάλιστα είχε εξαιρετική παρουσία στα πλέι οφ, είχε ένα δυναμικό come back και θεωρείται απαραίτητος για την επόμενη μέρα, με την εμπειρία του, στο “χτίσιμο” της νέας ομάδας.

Μετά από τέσσερα χρόνια και ο ίδιος ο Ματίγια δεν κρύβει ότι θεωρεί τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη “σπίτι” του και περιμένει πώς και πώς τη γέννηση της κορούλας του σε μερικές βδομάδες. Νιώθει ευτυχισμένος στην πόλη και είναι ξεκάθαρο το “θέλω” του για να ανανεώσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται να είναι ο… πρώτος που θα ανακοινωθεί ως παραμένοντας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top