Ακόμη πιο κοντά στο Μεξικό ο Καστίγιο – Νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις

Ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο Μεξικό και την Πατσούκα, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου από τον Άρη. Νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις, αυτή τη φορά από τον αντιπρόεδρο της μεξικάνικης ομάδας… Κι όλα αυτά μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις οφειλές προς το πρόσωπό του από την ΠΑΕ Άρης.

Στο δημοσίευμά της, με τίτλο «Η άφιξη του Νέρι εξαρτάται από Σαχτάρ και Άρη», η ιστοσελίδα laaficion.com φιλοξένησε δηλώσεις του αντιπροέδρου της Πατσούκα, Αντρές Φάσι, ο οποίος αποκάλυψε ότι άνθρωποι του μεξικάνικου συλλόγου επικοινώνησαν με τον Νέρι Καστίγιο πριν από τρεις ημέρες και εκείνος τους ενημέρωσε ότι θα συζητήσει με Άρη και Σαχτάρ για την αποδέσμευσή του.

O διοικητικός παράγοντας των «Σκίουρων» τόνισε: «Υπήρξε επικοινωνία με τον Καστίγιο πριν από τρεις ημέρες, ενώ ήταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα και στην Ουκρανία για να τακτοποιήσει την αποδέσμευσή του από τους συλλόγους εκεί. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις, αλλά έχουμε την πεποίθηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει αποτέλεσμα».

Ο Φάσι τόνισε επίσης ότι η Πατσούκα δεν βάζει χρονικό περιθώριο και θα περιμένει όσο χρειαστεί την απεμπλοκή του Μεξικανού φορ για να τον αποκτήσει. Ενόψει του πρωταθλήματος Απερτούρα η μεταγραφική περίοδος στο Μεξικό λήγει στις 13 Ιουλίου, για παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Οι δύο πλευρές, Πατσούκα και παίκτης, έχουμε καταλήξει σε μια συμφωνία. Τώρα περιμένουμε οι ομάδες που έχουν τα δικαιώματά του να καταλήξουν στην αποδέσμευσή του. Υπολογίζεται ότι την προσεχή εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και έτσι βρισκόμαστε σε αναμονή».

Στο μεταξύ, η ομάδα του Ούγκο Σάντσες ξεκίνησε προπονήσεις της στο Αβάνταρο του Μεξικού, βάζοντας μπροστά την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα Απερτούρα, που θα αρχίσει στις 20 Ιουλίου.

To Top