Ακόμη πιο… κοντά ο Παπαστεριανός, στην “πρώτη γραμμή” και του Βλαχοδήμου

Η επιστροφή του Μανώλη Παπαστεριανού βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν στην τελική ευθεία. Ο 26χρονος μέσος από την Χαλκιδική ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Άρη μετά από περίπου έξι μήνες, εφόσον δρομολογηθούν χωρίς απρόοπτα όλες οι ενέργειες για την ενεργοποίηση της επιστροφής του.

Η περίπτωση του Παπαστεριανού ήταν η πρώτη στην λίστα των κίτρινων. Οι δηλώσεις που έκανε χθες απλά επιβεβαιώνουν το “πλαίσιο” των επαφών.

Τα λόγια του χαρακτηριστικά: “Εγώ μίλησα με τον κ. Σκόρδα. Ο Άρης είναι η προηγούμενη ομάδα μου κι έχω δεθεί μ’ αυτήν. Θα κάνω ακόμη ένα ραντεβού με τον κ. Σκόρδα και θα δούμε που θα καταλήξουμε… Αγαπάω την ομάδα, σέβομαι τον προπονητή και τους παίκτες και θεωρώ πως με κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψω και να την βοηθήσω.Από ώρα σε ώρα περιμένω να ξανακλείσω κάποιο ραντεβού με τον κ. Σκόρδα. Ο προπονητής μου με θέλει πολύ στην ομάδα και με κάνει να νιώθω σημαντικός. Πέρα από αυτά περιμένω τον Άρη”.

Ο Παπαστεριανός αναμένεται να βρει την “χρυσή τομή” με την Κονκόρντια Ρουμανίας για να λυθεί η συνεργασία τους και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής, τη στιγμή που τον θέλει ο Σούλης Παπαδόπουλος και πρόκειται για έναν παίκτη που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Από κει και πέρα, o Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος αγωνίζεται στην Γερμανική Άουγκσμπουργκ επιστρέφει στην Ελλάδα και οι κίτρινοι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για να προσεγγίσουν τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος είναι στην πρώτη γραμμή της μεταγραφικής λίστας.

To Top