Ακόστα, η νέα «μεταγραφή»: «Πάντοτε ήμουν ο ίδιος παίκτης…»

Κάθε νίκη θα κάνει τον Άρη πιο δυνατό και στο τέλος θα «κάνει ταμείο», όπως τόνισε ο Νοέ Ακόστα, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κίτρινων». Ο Ισπανός αποδεικνύεται η νέα «μεταγραφή» του Άρη. Ενώ πέρασε από χίλια κύματα και βρέθηκε πολύ κοντά ακόμη και στην αποχώρηση, εξαιτίας του Μίχαλ Πρόμπιερζ, πήρε θέση στην ενδεκάδα και είναι στα τελευταία δυο παιχνίδια εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών των κίτρινων, δημιουργώντας πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας και του κόσμου! 

«Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε από εδώ και πέρα. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και πρέπει να να κοιτάξουμε μπροστά, έχοντας το κεφάλι ψηλά, για να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε», είπε αρχικά ο Ισπανός μέσος.

Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για τη «μεταμόρφωσή» του, αλλά απάντησε με απόλυτη φυσικότητα: «Πάντοτε ήμουν ο ίδιος παίκτης. Ο προπονητής αποφασίζει ποιο παίζουν κάθε φορά και εγώ από την πλευρά μου κάνω την ίδια δουλειά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να προσφέρω στην ομάδα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ. Αυτό πιστεύω ότι έκανα και σήμερα».

Όσον αφορά το αν προλαβαίνει η ομάδα το «τρένο» των πλέι οφ, ο Ακόστα απάντησε με αυτοσυγκράτηση αλλά και αισιοδοξία: «Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα – βήμα. Οφείλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιψνίδια στο γήπεδό μας και να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στα εκτός έδρας ματς. Μέσα από τις νίκες θα δυναμώνουμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

To Top