ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακύρωση της συγκέντρωσης με τους πολιτικούς, προάγγελος θετικών εξελίξεων για την αδειοδότηση

Την ακύρωση της προγραμματισμένης για σήμερα συγκέντρωσης με τους πολιτικούς ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ερασιτέχνης Άρης, προκαλώντας αρχικά αμηχανία, από τη στιγμή που διαφαινόταν ότι θα αποτελούσε μια δυναμική ενέργεια στο καυτό θέμα της αδειοδότησης, ενόψει του “πραξικοπήματος” που ετοιμάζεται στις πλάτες του ιστορικού συλλόγου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα (21/05) συγκέντρωση με τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακυρώνεται. Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν εκ των προτέρων θετικά στο κάλεσμά μας”.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του PRESSARIS η ακύρωση αυτή θετικό σημάδι κι αποτελεί επί της ουσίας ένα προάγγελο θετικών εξελίξεων στο θέμα της αδειοδότησης. Το επιχειρούμενο σκάνδαλο, μετά από τις μεγάλες αντιδράσεις και τη σθεναρή στάση που κράτησε ο σύλλογος, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ, δείχνει ότι δεν θα περάσει, τη στιγμή που υπήρξε και σειρά δηλώσεων συμπαράστασης στον Άρη από το ευρύτερο πολιτικό φάσμα.

Nα σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί η χθεσινή ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη και η σημερινή ανακοίνωση έρχεται ως μια ακόμη κίνηση που προαναγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς τη θετική εξέλιξη στην υπόθεση.

Λογικά αυτό αναμένεται να καταγραφεί και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, με την UEFA να λύνει τον “γόρδιο δεσμό”.

To Top