Αλέγκρι: «Εκνευριστική η κριτική όταν ξεπερνά τα όρια»

Για την έντονη κριτική που ασκείται κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν στην Γιουβέντους μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, υπάρχουν έντονες κριτικές και ο προπονητής της ομάδας δήλωσε εκνευρισμένος από αυτές.

«Δεν μου αρέσει να χάνω, οπότε προτιμώ να δέχομαι κριτική όταν δεν παίζουμε καλά, αλλά νικάμε. Κανείς δεν θυμάται την απόδοση των ομάδων την περασμένη Κυριακή. Μόνο το ότι η Ίντερ μας νίκησε και πάει για το πρωτάθλημα. Το κωμικό είναι ότι εσείς στα Μέσα μιλάτε συνεχώς για ποδόσφαιρο, αλλά το μόνο που σας νοιάζει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μου είπαν πως μέχρι το 75ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ όλοι αποθέωναν την εμφάνιση της Γιουβέντους, αλλά μόλις δεχθήκαμε το γκολ, όλα μετατράπηκαν σε καταστροφή. Δεν βγάζει νόημα. Η εμφάνισή μας ήταν καλή, αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Μου αρέσει να ακούω την κριτική, αλλά ξεπερνάει τα όρια και αυτό με εκνευρίζει» σχολίασε ο Αλέγκρι μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Κάλιαρι.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την ομάδα μας, αλλά με όλο το ποδόσφαιρο γενικότερα. Ελπίζω στο μέλλον ο κόσμος να μιλάει ξανά για τα βασικά του ποδοσφαίρου. Την πρώτη επαφή με την μπάλα, το να αποφεύγεις τον προσωπικό σου αντίπαλο κλπ. Η εθνική Ιταλίας έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο τέσσερις φορές έχοντας το δικό της στυλ, αλλά εδώ και 15 χρόνια κυνηγάμε το στυλ του Γκουαρντιόλα, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε πως ακόμα και αυτό έχει αλλάξει» ανέφερε, επίσης, ο Ιταλός προπονητής.


To Top