Αλέγκρι: «Ο Ντιμπάλα παρασύρθηκε από το γεγονός ότι ήταν ο νέος Μέσι»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον Πάουλο Ντιμπάλα και για το πως η πορεία το Αργεντινού αστέρα δεν εκτοξεύτηκε όπως θα έπρεπε.

Το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα παραμένει αβέβαιο από τη στιγμή που ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους. Ίντερ και Ρόμα είναι δύο από τις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του και βρίσκονται σε συζητήσεις με τους μάνατζερ του Αργεντινού, ώστε να τον πείσουν για ενδεχόμενη συνεργασία, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ωστόσο δεν βιάζεται, γι’ αυτό και δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του. Από την πλευρά του ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κλήθηκε να μιλήσει για την πορεία του Ντιμπάλα στους «μπιανκονέρι» τονίζοντας αυτά που επηρέασαν τον Αργεντινό αστέρα στην επτάχρονη πορεία που χάραξε στην «Γηραιά Κυρία».

«Ο Πάουλο πρέπει να επιστρέψει στον εαυτό του, υπήρξε μια στιγμή που παρασύρθηκε από το γεγονός ότι ήταν ο νέος Μέσι. Ένας παίκτης δεν μπορεί να μιμηθεί ή να πιστέψει ότι είναι κάποιος άλλος. Έχει πολλά ακόμα να δώσει γιατί έχει εξαιρετικά τεχνικά προσόντα, παίζει με θεϊκό τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός στο «DAZN».

 

 

To Top