Αλέφαντος: “Ο Άρης αναστήθηκε, τον στήνουν καλά οι νέοι προπονητές”

Ο Νίκος Αλέφαντος είδε το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό και το σχολίασε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στο blog του στο katimagiko.gr:

“Τι ήταν αυτό πάλι ρε παιδιά; Τι να πω… Είδα έναν Ολυμπιακό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό να δείχνει ότι δεν μπορεί να πάρει το παιχνίδι, έπαιζε με αργό ρυθμό, καμία γραμμή δεν λειτούργησε σωστά, τα δε σέντερ μπακ πολλά λάθη…

Και τι Τάτος, κάνει κάτι παλαβά ο Ζαρντίμ, έχεις βρε κεφάλα 4 μήνες έναν παίκτη και τον βάζεις για πρώτη φορά στο Χαριλάου; Πιο πριν δηλαδή δεν είχες εύκολο ματς να τον δεις; Μόνο στο δελτίο αγώνος υπήρξε ο Τάτος, μέσα στο γήπεδο δεν παρουσιάστηκε. Ένα ποδόσφαιρο δωματίου παίζει… Και τι Μασάντο να μου πείτε, τι Μοντέστο…

Στον Μήτρογλου δεν ταιριάζει αυτό το ποδόσφαιρο να τον ψάχνουν για τη μεγάλη μπαλιά, του έχω πει δέκα φορές να φτιάξει τις ταχύτητές του, να δουλέψει, ο σύγχρονος φορ θέλει και κίνηση έξω από την περιοχή, όχι μόνο μέσα στην περιοχή. Εγώ λάτρευα Μιραλάς, έβλεπα το ματς της Λίβερπουλ με την Έβερτον προχθές, στο α’ ημίχρονο μέχρι να τραυματιστεί ο Μιραλάς ήταν αυτός όλη η Έβερτον.

Μόνο ο Αμπντούν είναι εξτρέμ κανονικό στον Ολυμπιακό, τον Βλαχοδήμο τον έχει και δεν τον βάζει… Έναν παίκτη που μπορεί να πάρει προσωπικές ενέργειες, να μπει, να καλπάσει, του έχει κόψει τα πόδια. Οι άλλοι δεν πατάνε περιοχή, είναι λες και η περιοχή έχει φίδια και φοβούνται μην τα πατήσουν! Δεν μπορείς να παίζεις με τον φορ αποκομμένο.
Μία ομάδα χωρίς ρυθμό, χωρίς τρεξίματα, πού είναι εκείνο το ποδόσφαιρο το γρήγορο που βλέπαμε, το πιεστικό, η ομάδα αυτή μπαίνει στο γήπεδο και δεν έχει πρόγραμμα.

Ο Τοροσίδης είχε πολλά προβλήματα με τον Γιαννιώτα ο οποίος ήταν πολύ καλός, ο Άρης αναστήθηκε, το είχα πει και για το ματς με τον Παναθηναϊκό, οι νέοι του προπονητές τον στήνουν πολύ καλά, πολύ δεμένος στο κέντρο και στην άμυνα. Ο Αγκάνθο είναι καλός παίκτης, με ψίχουλα τον βρήκανε.

Δεν βλεπόταν ο Ολυμπιακός, έχουμε απαιτήσεις από τον Ολυμπιακό. Δεν έχει κάνει ένα παιχνίδι ρε παιδί μου να ευχαριστηθούμε μπάλα. Θέλουμε να δούμε μπάλα ρε γ… το στανιό μου, πρέπει να κάνει και κανένα ωραίο παιχνίδι. Να ευχαριστηθεί η ψυχή μας ποδόσφαιρο. Είναι κουραστικό αυτό που βλέπουμε.

Ο Ολυμπιακός θέλει χαφάρα. Το φώναζα το καλοκαίρι. Για να μην πω ότι θέλει 2 χαφάρες. Και θέλει το ερχόμενο καλοκαίρι σεντερμπακάρα να παίζει με τον Αβραάμ ή τον Μανωλά. Ο Κοντρέρας μεγάλωσε, μέσα στο γήπεδο φαίνεται σαν ανθρωπάκι. Τα σέντερ μπακ ήταν ανεκδιήγητα, γυρίσανε ξανά στα προβλήματα της αρχής της σεζόν, παιδικές χαρές ήταν. Ο Μανωλάς έκανε λάθη, κρίμα”.

To Top