ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκαλύψεις από τον Διαμαντόπουλο: “Μετάνιωσα που δεν πήγα στον Άρη! Αυτό που γίνεται στο Αλεξάνδρειο δεν υπάρχει σε κανένα γήπεδο, πουθενά στην Ευρώπη!”

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος υπήρξε από πιο δεινούς σκόρερ στην Α1, θα μπορούσε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα από αυτή που εν τέλει έκανε και σήμερα ο 37χρονος πια γκαρντ αποκαλύπτει το απωθημένο του να παίξει στον Άρη!

Σε συνέντευξή του στο sport24.gr το “Κιτσάκι” αποκάλυψε ότι είχε τρεις φορές την ευκαιρία να παίξει στον Άρη, δεν τα κατάφερε και το μετάνιωσε! “Άλλο ένα πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει, είναι που δεν πήγα στον Άρη. Και είχα τρεις ευκαιρίες. Η μία ήταν τότε, το 2003, όταν έμεινα ξεκρέμαστος μετά τον υποβιβασμό της Κίντερ Μπολόνια. Θα ήθελα πααάρα πολύ να έχω παίξει στον Άρη. Αυτό που γίνεται στο Αλεξάνδρειο δεν υπάρχει σε κανένα γήπεδο, πουθενά στην Ευρώπη. Το έχω ζήσει ως αντίπαλος και το λέω. Εχω μεγαλώσει με τον Άρη, μέχρι να μεγαλώσω και να γίνω επαγγελματίας, στο σπίτι γίνονταν επικές μάχες. Άρης εγώ, Παναθηναϊκός οι υπόλοιποι, ξύλο έπεφτε στην κυριολεξία”, επεσήμανε ο Διαμαντόπουλος και συνέχισε: “Συνέχισα να στηρίζω αυτή την ομάδα ακόμη κι όταν έφυγαν ο Γκάλης με τον Γιαννάκη. Την γούσταρα και ακόμη την γουστάρω. Με χίλια! Στον Τελικό του Κυπέλλου φέτος ήμουν με τον Άρη, ο πατέρας μου με τον Παναθηναϊκό, για τέτοια κατάσταση μιλάμε. Μου είναι απωθημένο, στενοχωριέμαι που δεν έπαιξα εκεί. Είναι το μοναδικό απωθημένο της καριέρας μου. Πιστεύω πως θα ταίριαζα σε αυτόν τον σύλλογο. Μου ταίριαζε, αγαπούσα την ομάδα από παιδί, φυσικά έχω μετανιώσει που δεν πήγα….”.

To Top