Αλαλούμ στην ΕΟΚ: Νέο ΔΣ με προσωρινό πρόεδρο τον… Βασιλακόπουλο και λύση στα δικαστήρια!

Το… θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ΕΟΚ, που διεκόπη για τεχνικούς λόγους, αλλά συνεχίστηκε μόνο με τους εκπροσώπους της πλευράς Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και συγκρότησε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι της απελθούσας διοίκησης.

Το νέο ΔΣ της ΕΟΚ, που συνήλθε διαδικτυακά απόντων των υποστηρικτών Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε όπως αναμενόταν τη δική του διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία και εξελέγη… ένας ακόμη προσωρινός πρόεδρος, μετά τον Φάνη Χριστοδούλου που είχαν ψηφίσει χθες άλλα εννιά μέλη που σήμερα απείχαν από τη διαδικασία.

Μάλιστα τα μέλη που έβγαλαν προσωρινό πρόεδρο τον Βασιλακόπουλο, αποφασίζοντας για διεξαγωγή εκλογών στις 30 Μαΐου με φυσική παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων, πήγαν σήμερα στο Πρωτοδικείο και ζήτησαν να εγκριθεί η νομιμότητα της διαδικασίας. Τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη, καθώς είναι σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει… δικέφαλη προεδρία στην προσωρινή διοίκηση. Την Τετάρτη αναμένεται το νέο επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: “Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΟΚ που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο. Παρέστησαν 12 μέλη τα οποία σύμφωνα με το καταστατικό ορίζουν απαρτία. Ακολούθησε εκλογική διαδικασία για τη συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης.

Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, α’ αντιπρόεδρος ο Κώστας Παρίσης και β’ αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γ.γ. ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Οι ως άνω συγκροτούν και την εκτελεστική επιτροπή της διοίκησης. Με ομόφωνη απόφαση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας για τις 30/5”.

To Top