Αλαφούζος για την πιθανότητα κλεισίματος των γηπέδων: «Ντροπή…»

Ο Γιάννης Αλαφούζος αντέδρασε με αιχμηρό σχόλιο στην πιθανότητα να γίνουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης χωρίς κόσμο.
Διαρροές από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι στο τραπέζι για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας έχει πέσει και το ενδεχόμενο να διεξάγονται τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό θα επηρεάσει και το παιχνίδι της Πέμπτης, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανεβάζοντας τη σχετική ενημέρωση της UEFA για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς θεατές, σχολίασε στον λογαριασμό του στο twitter: «Ντροπή…».

Συγκεκριμένα, στην ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

Κάτι τέτοιο δεν έχει λογική, καθώς θα τιμωρηθούν και οι ελληνικές ομάδες που μάχονται στην Ευρώπη, αλλά και οι υγιείς φίλαθλοι που έχουν αγοράσει διαρκείας και εισιτήρια για τον αγώνα.

To Top